BIVŠI izvestilac Saveta Evrope Dik Marti, koji je već dve godine pod posebnom zaštitom zbog pretnji smrću koje je dobio, kaže da je razočaran švajcarskim vlastima.

Komentari (13)

Dani Kovac

10.02.2023. 10:19

Jadnik, obelodanio izveštaj o umešanosti pripadnika OVK u otmice, ubistva i trgovinu organima na Kosovu i u "Žutoj kući" u Albaniji izradjen od represivne maskinerije Srbije.

SUPER 95

10.02.2023. 10:28

Zlonamerno povezivanje sa SRBIJOM ! Rat Albanskih narko klanova, javna tajna da nažalost kriminalcima je profit ispred nacije, mnogi naši otpadnici rade za Šiptarske bosove ,Kurtiju smeta Tači, a Tači bi sproveo SZO ,zato ga je i zapad sklonio ! Velike igre vladara iz senke !

Ljuba

10.02.2023. 11:27

Jedini pošten covek, od svih izvestilaca iz EU, koji je izneo pravu istinu o zlocinima šiptara nad Srbima i nelojalnim Albancima u žutoj kuci.

Aleksa

10.02.2023. 13:53

Covek jakog morala i karaktera. Da li mu drzava Srbija dovoljno pomaze u vezi strasnih dogadjaja u Zutoj kuci ili je ostao usamljen ? Da li cemo znati koristiti istinu koju ovaj covek zna i nudi medjunarodnoj zajednici u odbrani Srbije ?

Perce

10.02.2023. 17:32

@Aleksa - Aleksa, nikada se nece saznati o zverskim mucenjima i vadjenje organa bez anestezije, jer su se svi dokazi o zutoj kuci "cudom" izgubili iz Haskog suda. Vidljiva je namera EU i NATO-A da se svi dokazi uklone kako njihovo ucesce i njihov blagoslov svemu tome ne bi bili razotkriveni.Sve su odradili na njihov "demokratski" nacin da satanizuju Srbe a zlotvore su pretvorili u velike zrtve. To i danas rade po celom svetu. Ali... Jednog dana ce sve doci na svoje mesto. Istorija je neumoljiva.

Vuk

10.02.2023. 15:52

Ma da..skroz ima smisla...oce Srbi da podmetnu Albancima jedno ubistvo kojim bi se Albanci resili glavnog svedoka i istrazitelja zlocina OVK i trgovone organa i time ugrozili ceo postupak..skroz ima smisla..ali u crtanom filmu...podmetanjem manjeg krivicnog dela da bi se mnogo veci postupak ugrozio hahahahahah..smesno

sloba

10.02.2023. 18:29

Sta je tu cudno oni za rad ostvarivanja njihovih separatistickih ciljeva i skrivanje istine ubijaju svedoke neistomisljenike , pripadnike sopstvenog naroda ,lazu iskrivljuju istinu , podmecu lazne dokaze a sve u cilju otimnja kosova svete srbske zemlje i stvaranja velike albanije , a po popisu turskom iz 15.veka nije bilo ni deset abanskih porodica na prostoru danasnjeg kosova i metohije a i sire .