SUPRUZI RANJENOG SRBINA STIŽU I DALJE JEZIVE PORUKE Dignuta tri prsta i jasna poruka teroristima: Živ je Miljan, umro nije! (FOTO)

Novosti onlajn

24. 01. 2023. u 10:40

ALBANSKI teroristi prete supruzi ranjenog Srbina Miljana D., koga su juče pripadnici ROSU upucali kod Leposavića, a ubrzo se oglasio i ranjeni Miljan.

СУПРУЗИ РАЊЕНОГ СРБИНА СТИЖУ И ДАЉЕ ЈЕЗИВЕ ПОРУКЕ Дигнута три прста и јасна порука терористима: Жив је Миљан, умро није! (ФОТО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

- Napustite Kosovo, ovde nema mesta za teroriste kao što je vaš narod. Vi ste okupator, počinili ste zločin u ovoj zemlji. Vi ste narod bez istorije, ponosni ste na zločin koje ste počinili. Izgubili ste svaku bitku, nemate hrabrosti da se suočite sa frontom i niste svoju hrabrost i mržnju iskalili na civilnom stanovništvu - stoji u pretnji koja je stigla Miljanovoj supruzi Ani, koja je na to odgovorila:

- Čemu ovakve poruke meni, zar sam ja pucala i htela da ubijem nekog? 

Miljan je na ove pretnje imao samo jedno da poruči: "Nema predaje! Živ je Miljan, umro nije!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VIHOR 2024: Stigao predsednik Vučić - počinje velika vojna vežba (VIDEO)