NIŠTA se ne krije i ništa se neće odlučiti bez našeg naroda, poručila je juče premijerka Ana Brnabić, uoči današnje sednice Vlade o pritiscima sa kojima se suočavamo po pitanju Kosova i Metohije, kojoj će prisustvovati i predsednik Aleksandar Vučić. Šef naše države, nakon ovog sastanka, u 20 časova obratiće se građanima Srbije.

Srki

23.01.2023. 07:39

Pošto su se Nemačka i Francuska tako dobro pokazale sprovođenjem Minskih sporazuma, naravno da je logično da im se da još jedna prilika da reše neki evropski problem, zar ne... Ja bih zaista voleo da znam zašto im je toliko stalo da nas ponize do kraja. Da li ova tačka "da se Srbija ne protivi prijemu Kosova u međunarodne institucije" znači da kada dođe do tog nekog glasanja ne smemo da glasamo protiv?

Željko

23.01.2023. 07:53

Većina naroda je uz Precednika ,a ovaj ostatak bi svakako pobegao.Nastaviti sa istom politikom po cenu sankcija itd.., mada mi se čini da su ovaj put pretnje bile i na njegovu ličnu adresu.Precedniče samo napred,tj zamnom.

Kole

23.01.2023. 08:37

Ako" kosovo " bude nezavisno, onda će biti i Republika Srpska. Ako ruše Srbiju onda će pasti i BiH. Ali onda ide i lančana reakcija separatizma u celom svetu.

Đorđe

23.01.2023. 12:02

Kada se pregovori dovedu u ovu situaciju,ondak odluke donosi narod,a kada se pregovara nema naroda pa ni njihovih zakonskih predstavnika, ovde nešto nije u redu.