PRESTANITE DA UCENJUJETE SRBIJU Palma: "Traže sankcije Rusiji, a povećavaju trgovinsku razmenu sa njom"

Novosti online

08. 12. 2022. u 11:26

VEST koja je jutros stigla iz Vašingtona, iz američke Kancelarije za statistiku, još je jedna nedvosmislena potvrda duplih aršina velikih sila.

ПРЕСТАНИТЕ ДА УЦЕЊУЈЕТЕ СРБИЈУ Палма: Траже санкције Русији, а повећавају трговинску размену са њом

Foto Privatna arhiva

A vest iz Vašingtona ovoga jutra glasi ovako :

"Američki uvoz iz Rusije se više nego udvostručio u oktobru uprkos ekonomskim sankcijama Vašingtona prema Moskvi", objavila je američka Kancelarija za statistiku.

Prevedeno u brojeve, SAD su u oktobru uvezle rusku robu u vrednosti od 732 miliona dolara, a samo mesec ranije, u septembru, 332,1 milion dolara.

Naredna vest koju je nedavno objavio nemački "Velt" glasi:

"Trgovina Rusije sa Nemačkom raste uprkos embargu".

- I tako bismo mogli da nabrajamo sve zemlje koje su uvele sankcije Rusiji - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Predsednik Jedinstvene Srbije rekao je da su ovo vesti koje dobro treba da pročita predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski i shvati da mu je neko rat namestio i uvukao ga u rat protiv Rusije.

- Nikoga od tih velikih ne zanima ukrajinski narod, već samo njihovi interesi i to još jednom dokazuje da je rat ekonomska kategorija. Zato prestanite više sa ucenjivanjem Srbije. Ako neko zaista želi rešenje onda je to momentalni prekid sukoba u Ukrajini, pregovori i ukidanje svih sankcija Rusiji - ocenio je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

OGROMNA ŽIVOTINJA SNIMLJENA U JADRANU: Od prizora zastaje dah - izranja iz voda, prska, pa se vraća u dubine (VIDEO)