SRBIJI je jutros u Briselu, na sastanku koji je Evropska unija sazvala sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom tzv. Kosova Aljbinom Kurtijem, ponuđeno rešenje koje je ponižavajuće za Srbiju, kaže izvor upućen u tok pregovora.

Komentari (82)

Djedo

21.11.2022. 10:43

Sad kad nam EU nudi dogovor koji je promena vec davno potpisanog, nudi nam se sjajna prilika. Da vratimo slučaj u UN jer je EU i nesposobna i ne-neutralna. Ajmo zvaničnici, u napad.

Milena

21.11.2022. 10:43

Ispostavilo se da mi ovako mali smo sposobniji i jači od silnih ovih velikih, zato nam i ne daju da možemo slobodno da dišemo. Ja drugo objašnjenje za ovu situaciju nemam.

NikolaKrajinaLondon

21.11.2022. 11:00

Radi se o novim dobro smisljenim zlocinima nad Srbima .. ne pritiscima vec zlocinima . Nad Srbima i Republiki Srbskoj jer zele da promjene Dejtonski sporazum na stetu Srbskog naroda . A takodjer isto tako nad Srbima sa KiM , u njihovoj vlastitoj drzavi Srbiji . To su zlocini .. to nisu pregovori

Nikola

21.11.2022. 11:11

Srbija nikada neće pristati na ucene i na ponižavanje koje je danas doživela na sastanku u Briselu. Predstoje nam teški dani, ali za Srbiju predaja nije opcija i moramo složniji nego ikada da prevaziđemo mirnim putem ovu situaciju.