PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić izjavila je da je to što je Hrvatska tražila da se zaustavi dopremanje ruske nafte Srbiji preko Janafa, u okviru novog paketa sankcija EU Rusiji, otvoreni akt neprijateljstva Hrvatske prema Srbiji.

Komentari (44)

Adrenalinko

06.10.2022. 13:23

Što bi Rusi rekli - Nemamo dokaze, ali to su uradili oni kojima to najviše odgovara. A ovde su to, kako oni koji su sankcije uveli, tako i vi koji se nadate političkom poenu sog naroda. Mislite da to narod ne vidi? Heh, onda prelazite na šuteve iz očaja.

Dojčilo

06.10.2022. 13:28

To što Brnabićka priča sad ja pričam već godinama. Ne u EU jer to nije ekonomska već politička zajednica gde male države nemaju uticaj na odlučivanje. Ne u EU jer se odričemo suvereniteta u korist okupirane Nemačke odnosno okupatora USA. Ne u EU jer se svaka zajednica sa Hrvatima pokazala kao štetna.....Čemu lupetanja 15 godina kako mi želimo u EU. Ne želimo, pitajte narod!!!

Uzvratne mere

06.10.2022. 14:40

Ja bih zapretio EU sa Ruskim vojnim bazama koje imaju nuklearno oruzje na teritoriji Srbije i potencialnim ulaskom Srbije u ODKB pa da onda vidimo kako disu i oni i Hrvati! Dosta je vise ucena i pritisaka od banana drzava kao sto je Hrvatska!

buki

06.10.2022. 17:02

@maniks - To sam i ja pomislila, ali sam shvatila da smo nas dvoje prilično naivni i setila se kako su Rusi Hrvatima 90-ih prodavali oružje.

Goran prvi

06.10.2022. 16:30

Zar ne postoji ni jedan sud na ovoj planeti, pa da tužimo države koje sa ovim ilegalnim i neopravdanim sankcijama štete državi i narodu Srbije. Svu štetu sabrati i preko suda tražiti financijsku odštetu za sve što rade protiv naših interesa i što je u suprotnosti sa međunarodnim normama. I ni po koju cijenu im popuštati. Neka osjete na svojoj koži, da je vrijeme kolonijalizma i maltretiranja malih nacija prošlo.