PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj kaže da su novi pritisci Francuske i Nemačke na Srbiju (po pitanju Kosova i Metohije) najogoljeniji banditizam.

Zmago

11.09.2022. 15:16

Što uopšte prenosite reči ovog ... Kao da nekog zanima njegovo mišljenje i stavovi. Ovakvima netreba davati prostora u štampi nisu bitni. Vidi se po broju glasača.

buki

12.09.2022. 20:52

@Zmago - Znate zašto Šešelj nezaslużeno ima tako malo glasova? Zato što ne možemo istovremeno da glasamo i za Vučića i za Šešelja - bio bi nevažeći listić. Sad razumete (nadam se) kako ima apsolutno pravo da daje svoje mišljenje u medijima. Stekao ga je u decenijskoj borbi sa haškim zkikovačkim sudijama, a Vi, šta ste Vi uradili za Srbiju, da imate pravo na ovakav komentar?

Rade

11.09.2022. 16:27

Ne vidim razlog pominjanja Vojvodine i Raške oblasti. Srbija treba da ima jasne ciljeve i jasnu unutrašnju i spoljnu politiku da je ni jedan predsednik jednostavno nesme ignorisati, tad nam neće biti važno ko je na funkciji ptresednika ili premijera. Živela Srbija.

Pero

11.09.2022. 16:42

Da ne bi popustali vojvodo potreban nama na Kosovo vasa pomoc doci da zivis sa nama da vidis kako zivimo mi vec 22 godine jer nama je dosta tvoja pomoc is Beograda

Josip Osijek

12.09.2022. 20:06

Braco Srbi, njemackoj povucite crvenu liniji na osnovu reciprotiteta. Koliko se vi mijesate u njihovu polotiku, toliko oni mogu u vasu. Pogledajte, nas su ti ist njemci unistili. Hrvatskoj nikad bolje nije bilo nego u sfrj. Ne dajte srpski kosmet nikada. To je vasa a i nasa sveta zemlja jer mi smo jedan te isti narod. Pravi hrvati su uz vas. Fasisiti i njemacki neofasisti su protiv vas i nas. Pozdrav u bratsku Srbiju. Zivjela Srbija Rusija i hrvatska.