"TO JE BANDITIZAM, NAJOGOLJENIJI BANDITIZAM" Šešelj o bahatom zahtevu Nemačke i Francuske - Srbija ne sme da popušta

Novosti online

11. 09. 2022. u 15:00

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj kaže da su novi pritisci Francuske i Nemačke na Srbiju (po pitanju Kosova i Metohije) najogoljeniji banditizam.

ТО ЈЕ БАНДИТИЗАМ, НАЈОГОЉЕНИЈИ БАНДИТИЗАМ Шешељ о бахатом захтеву Немачке и Француске - Србија не сме да попушта

Foto: EPA/Koča Sulejmanović

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je juče da su izaslanici nemačkog kancelara Olafa Šolca i francuskog predsednika Emanuela Makrona tražili da Srbija što pre "reši pitanje Kosova i Metohije", kako bi njima bilo lakše da pruže jasan odgovor ruskom predsedniku Vladimiru Putinu po pitanju presedana i "davanja nezavisnosti" tzv. Kosovu.

Lider radikala za ističe da Srbija ne sme da popušta i da bi se, u suprotnom, pritisak na našu zemlju samo pojačao. 

- To je banditizam, najogoljeniji banditizam zapadnih sila. Mi moramo izdržati, moramo čuvati svoje principe, svoje interese i ne smemo im popustiti ni za dlaku. Ukoliko popustimo, odmah će otvoriti pitanje Vojvodine, Raške oblasti - upozorava Šešelj.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (12)

PREKRETNICA - OVAKO VIŠE NE MOŽEMO Jelena o najtežim trenucima u vezi sa Novakom