KP NAŠI: Dobrica Veselinović podržavao neonaciste, a sada hoće sankcije Rusiji (VIDEO)

Novosti online

06. 09. 2022. u 14:40

KONZERVATIVNI pokret Naši predstavio je javnosti na uvid fotografije Dobrice Veselinovića, lidera Ne davimo Beograd, sa članovima neonacističkog benda „Cokule“, navode u saopštenju iz te organizacije.

КП НАШИ: Добрица Веселиновић подржавао неонацисте, а сада хоће санкције Русији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub/VIDEOKOD

- Dobrica Veselinović koji nedeljama unazad poziva na uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji poznat je među ljubiteljima pank muzike kao veliki prijatelj neonacističkog  benda "Cokule", koji su kroz svoje pesme podržavali nacističku ideologiju pod čijom čizmom je stradalo na milione Rusa protiv kojih Dobrica traži sankcije.

Njihove pesme su pevale o rušenju Tirane, Americi kao degenerisanoj naciji, o ubijanju komunista, ali ono što upada u oči su pesme na nemačkom jeziku i salutiranje uz nacistički pozdrav.

Na svom albumu se čak i zahvaljuju Dobrici Veselinoviću za pomoć u izdavanju istog, ali im i lider Ne davimo Beograd takođe statira i u muzičkom spotu.

Poziv za uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji od strane Dobrice Veselinovića je otvorena podrška neonacistima u Ukrajini koji su odgovorni za ubistva na hiljade građana i izazivanje krvavih sukoba.

Konzervativni pokret Naši ne čudi ovakvo ponašanje Dobrice koji sada sebe pokušava da predstavi kao levičara, a koji u realnosti krije svoju neonaci prošlost koju je negovao kroz muziku i koju je pretočio i u politički život Srbije - navodi se u saopštenju KP Naši.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!