HRVATSKI čelnici mesecima, otkako su u Srbiji protiv njihovih državljana podignute optužnice zbog ratnih zločina na Petrovačkoj cesti i kod Svodne, osporavaju univerzalnu jurisdikciju i busaju se da samo oni imaju pravo da sude za ta krivična dela na svojoj teritoriji.

Zoran

27.08.2022. 09:25

Niko od Krajišnika da se našali da pita oficire koji su levom trakom puta bola i smrti zbrisali na čelu kolone dok su hrvatski avioni nesmetano bombardovali kolonu? Zar nije i mlađi referent po ko zna koji put dobio prekoredno unapređenje, pa tako i čin generala i brigadu da komanduje, a ona se prvog dana napada kompletna predala?

Ljubica

27.08.2022. 09:52

@ Zoran A po Vašem to oslobađa hrvatske zločince krivice.?Tim gore, što su samo jadni izmučeni civili bili meta hrvatskih heroja, koji su za takva zlodela još i odlikovanja dobijali.Za takve stvari nema opravdanja i takvi zločini ne zastarevaju.

Duško

27.08.2022. 10:40

Mržnja ili ljubav, dobro ili zlo ponese čovek s materinim mlekom, i kasnije uz put dograđuje vaspitanjem. Očito je da hrvati od iskona imaju averziju prema srpstvu, sad dali je rođeno, stečeno ili usađeno vremenom Bog zna. Srbi bi trebali znati da se sa sotonom tikve ne sade. Ako se nešto stotinu godina stiče ne nestaje preko noći.