VUČIĆA NAPADAJU JER NEĆE DA ĆUTI O HRVATSKIM ZLOČINIMA! Vulin reagovao na provokacije Zorana Milanovića

Novosti online

24. 08. 2022. u 21:17

NAPADI na predsednika Vučića od strane Milanovića ne dolaze zato što je Aleksandar Vučić zločinac, već zato što neće da ćuti o hrvatskim zločinima, kaže ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

ВУЧИЋА НАПАДАЈУ ЈЕР НЕЋЕ ДА ЋУТИ О ХРВАТСКИМ ЗЛОЧИНИМА! Вулин реаговао на провокације Зорана Милановића

Foto: MUP/EPA

- Ako u Srbiji ima zakona, onda će protiv Milanovića biti podignuta optužnica  za širenje verske i nacionalne mržnje. Čovek koji se hvali ustaškim poreklom i pozdravlja progon Srba iz Hrvatske može da bude predsednik Hrvatske, ali ne bi smeo da bude na slobodi. Napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane predsednika Hrvatske Zorana Milanovića ne dolaze zato što Aleksandar Vučić ima zločin na savesti, već zato što Hrvatska ima nepokajane zločine koje je Aleksandar Vučić otkrio i odbio da prećuti - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, komentarišući navode predsednika Hrvatske Zorana Milanovića u kojima je istakao da će Hrvatska, ako bude loše volje, podići optužnicu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što je Srbija podigla optužnicu protiv hrvatskih pilota koji su granatirali kolonu Srba na Petrovačkoj cesti, a među ubijenim srpskim civilima bila su i deca.

BONUS VIDEO - Važno obraćanje Vučića iz Predsedništva Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni