TVITER nalog direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arna Gujona je suspendovan.

Komentari (8)

TwiterKraj

18.08.2022. 19:12

Ovakva politička propaganda Twitera sigurno će uskoro biti sankcionisana. Vremena se menjaju i uskoro odnos snaga neće ići u korist jednoumlja koje se nameće sa zapada. To znači da deo odgovornosti mora da snose i oni koji su to jednoumlje podržavali. Twiter će sigurno biti upisan u crnu istoriju propagandnih mehanizama ali i velike novčane kazne biće sigurno usmerene ne samo protiv organizacije već i njenih vlasnika.

Rade

18.08.2022. 21:33

Kosovo i Metohija trenutno nisu pod našom kontrolom što ne znači da ga ja ili neko smatra izgubljenim. Ono što je najvažnije, na Kosovu i Metohiji brani se Srbija. Toga je svestan i veliki čovek Arno Gujon. Šteta što mu se u našim medijima ne daje šansa da gostuje. Što se tiče reakcije tvitera, zaista jadno. Oni su davno izgubili kompas u nekoj navodnoj društvenoj korektnosti i slobodi da su postali jedan represivna i pristrasan medij pod kontrolom nekih čudnih likova. Podrška za Arna i sramota za jadni tviter.

baba vanga

19.08.2022. 07:15

kako neko ne shvata , da kad nesto sakrivas ,radis protiv sebe, da nisu suspendovali , brisali u ovom slucaju , mozda bi i neko poverovao, ovako prosto bode oci. stide se istine

Dušan

19.08.2022. 08:33

Школски пример западне демократије. Па они су и председноку Трампу блокирали налог. У нашем језику нема речи која би описала тај западни шљам.

Jan

19.08.2022. 17:25

Tviter je merodavan koliko i "veliki brat". Ko voli neka veruje... Tu glupost nebi ni "starlete" svarile. Da, i sta je sledece? Crtani filmovi?