NOVE PRETNJE VUČIĆU IZ HRVATSKE POPRIMAJU BOLESNE RAZMERE: Na fiskalnom računu u jednom kafiću odštampali jezivu poruku (FOTO)

novosti online

04. 08. 2022. u 16:36

MRŽNjA prema Srbiji i Srbima, a pre svih prema predsedniku Aleksandru Vučiću, na godišnjicu zločinačke vojne akcije "Oluja" poprima bolesne razmere.

НОВЕ ПРЕТЊЕ ВУЧИЋУ ИЗ ХРВАТСКЕ ПОПРИМАЈУ БОЛЕСНЕ РАЗМЕРЕ: На фискалном рачуну у једном кафићу одштампали језиву поруку (ФОТО)

Printsscreen/Tviter

Na društvenim mrežama pojavila se slika fiskalnog računa iz jednog kafića na hrvatskom ostrvu Brač, na otštampanim slovima piše: SMRT VUČIĆU - ŽIVELA HRVATSKA!

Printsscreen/Tviter

Ova jeziva pretnja smrću predsedniku Srbije rezultat je nespremnosti Hrvata da se pomire sa činjenicom da je pre tačno 27 godina počinjen stravičan zločin nad Srbima, kao i da Srbija, od kad je Vučić vodi, neće da ćuti o stradanjima srpskog naroda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (27)

ZADOVOLJAN SAM UKUPNOM SPREMNOŠĆU NAŠE VOJSKE Vučić o vežbi Vihor 2024: Vojska će ubuduće biti tako organizovana (VIDEO)