MOLIM IH ZA MIR, ALI DRZNU LI SE DA KRENU U PROGON SRBA, SRBIJA ĆE POBEDITI: Jaka poruka predsednika Vučića

Novosti online

31. 07. 2022. u 11:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima povodom opasne situacije na KiM koju izazivaju vlasti u Prištini.

МОЛИМ ИХ ЗА МИР, АЛИ ДРЗНУ ЛИ СЕ ДА КРЕНУ У ПРОГОН СРБА, СРБИЈА ЋЕ ПОБЕДИТИ: Јака порука председника Вучића

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Srpski narod na KiM ima sve manje sluha i za moje moble, a moja molba je danas da pokušamo da sačuvamo mir po svaku cenu. Da ne uradimo ništa što bi moglo da dovede do bilo kakvog sukoba. Molim predstavnike velikih i moćnih zemalja da malo vode računa o međunarodnom pravu, o stanju stvari na terenu i da ne dozvole da njihovi štićenici izazovu sukob. Mi ćemo da molimo za mir i da tražimo mir, ali predaje neće biti i pobediće Srbija. Drznu li se da krenu u progon Srba, maltretiranje i ubijanje, Srbija će pobediti -rekao je predsednik.

- Ne budu li hteli da sačuvaju mir, ja vam saopštavam - Srbija će pobediti.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (11)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada