ZAŠTO IM SMETA ZASTAVA SRBIJE? Vučević užasnut divljanjem lažnih ekologa po Novom Sadu (VIDEO)

Novosti online

28. 07. 2022. u 20:41

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević kaže da je užasnut divljanjem lažnih ekologa u Novom Sadu.

ЗАШТО ИМ СМЕТА ЗАСТАВА СРБИЈЕ? Вучевић ужаснут дивљањем лажних еколога по Новом Саду (ВИДЕО)

Foto: Ž. Knežević

- Užasnut sam primitivizmom i iživljavanjem grupice ne samo zgubidana, već lažova i nasilnika koji su navodne mirne proteste u Novom Sadu pretvorili u huliganski pohod tokom kojeg skidaju zastave naše države Srbije, polivaju farbom prostorije Srpske napredne stranke,  i pokušavaju da ih demoliraju. Lažni ekolozi su još jednom pokazali svoje pravo lice, i potvrdili da smo sve vreme bili u pravu dok smo upoziravali da oni nemaju nikakve veze sa ekologijom, i da im je Generalni urbanistički plan samo paravan za izazivanje nereda. Nažalost, i večeras se Novi Sad našao na maršruti putujućeg cirkusa koji ruši po Srbiji.

Zašto im smeta zastava Srbije? Zašto Tepić, Lutovac, Novaković i ostali mirno gledaju kako najvažnije državno obeležje skrnave njihove udarne pesnice? Zašto udaraju na svoju državu u danu kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će komemorativni skup povodom godišnjice zločinačke operacije "Oluja" biti baš u Novom Sadu? Da li im zbog toga smeta Novi Sad? Da li danas ćute dok se skrnavi zastava Srbije kao što su ranije ćutali i pravili se da "Oluja" nije postojala, izvinjavali se ..? Nasilje i divljaštvo koje smo i večeras videli u Novom Sadu mora hitno da se sankcioniše. Imam više razloga da sumnjam u to da je bilo jasnog upliva ne samo kriminalnog, već i inostranog faktora. Ovo je nasilan, nezakonit skup. Očekujem hitnu reakciju nadležnih državnih organa - poručio je Vučević.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada