ĐUKANOVIĆ: Zašto je važno da Srbija odabere Vučića

Novosti online

28. 03. 2022. u 20:10

ČLAN glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović govorio je o liderstvu u savremenoj politici i zašto je važno da Srbija za predsednika izabere Aleksandra Vučića.

ЂУКАНОВИЋ: Зашто је важно да Србија одабере Вучића

Foto Tanjug

- Koliko je važno imati lidera na čelu države najbolji je pokazatelj Volodimira Zelenskog, još uvek predsednika Ukrajine. Zelenski je komičar, egzibicionista, koji se sprdao sa politikom i političarima stičući veliku popularnost. Ipak, kada je dobio priliku da vodi Ukrajinu, istu je uvukao u sukob sa Rusijom i danas mu pretu nestanak zemlje - rekao je Đukanović.

On ističe da je baš zato od neverovatne važnosti da i Srbija izabere lidera sa izuzetnim integritetom i čoveka koji 24 časa živi za politiku.

-  Ne smemo se u trenutnoj ratnoj situaciji koja vlada čovečanstvom kockati sa zemljom i davati poverenje lakrdijašima. Ponuda je takva da jedino Vučić kao izraziti lider može i mora da dobije ogromno poverenje naroda na nastupajućim predsedničkim izborima - rekao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

VIŠEGODIŠNJA TRADICIJA SE NASTAVILA: Školska slava i Dan solidarnosti obeleženi novom posetom Meridianbeta Kosovu i Metohiji (FOTO)