SRPSKOM SELJAKU UKINUTI AKCIZE: Radikali za zaštitu poljoprivrednika

V. N.

07. 03. 2022. u 21:54

ZAMENIK predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj izneo je stav da država mora hitno da reaguje i ukine akcize na gorivo za srpske seljake.

СРПСКОМ СЕЉАКУ УКИНУТИ АКЦИЗЕ: Радикали за заштиту пољопривредника

Aleksandar Šešelj

- Republika Srbija mora da ukine akcize na gorivo za sve domaće poljoprivrednike. To bi bila jedna odgovorna mera prema nacionalnoj privredi i poljoprivredi kako bi ona imala što bolje rezultate u vremenima ekonomske i energetske krize.

Poljoprivreda je jedna od najvažnijih privrednih grana u Srbiji, ona mora biti stabilna, domaćim poljoprivrednicima se mora pomoći, jer stabilna i jaka poljoprivreda garancija je stabilne i jake Srbije - ukazao je Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

OGROMNA ŽIVOTINJA SNIMLJENA U JADRANU: Od prizora zastaje dah - izranja iz voda, prska, pa se vraća u dubine (VIDEO)