ZAVETNICI U PREDSEDNIČKOJ TRCI: Predata kandidatura Milice Đurđević Stamenkovski

V. N.

07. 03. 2022. u 21:30

SRPSKA stranka Zavetnici predala je u ponedeljak Republičkoj izbornoj komisiji 12.000 potpisa za kandidaturu Milice Đurđević Stamenkovski za predsednika Srbije.

ЗАВЕТНИЦИ У ПРЕДСЕДНИЧКОЈ ТРЦИ: Предата кандидатура Милице Ђурђевић Стаменковски

Foto Tanjug

Posle predaje potpisa, Đurđević Stamenkovski, rekla je da sve ankete i istraživanja pokazuju da Zavetnici imaju velike šanse za ulazak u drugi krug i istakla da nema dilemu da će u drugom krugu odneti pobedu. Ona je rekla da ti građani nisu apstinirali od Srbije, već od postojeće političke scene koju su, kako tvrdi, razrušili i obezvredili kako aktuelna, tako i prethodna vlast:

- U nameri da stvore dvopartijski sistem stvaraju utisak da Srbija bira između Ane Brnabić i Marinike Tepić, da Srbija jedino može da bira između Aleksandra Vučića i Zdravka Ponoša. Građani imaju alternativu i tu alternativu je predstavila srpska stranka Zavetnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)