ODLUKA EKOLOŠKOG POKRETA BEOČINA: Podrška listi oko socijalista

V. N.

07. 03. 2022. u 21:35

EKOLOŠKI pokret Beočina Zlatko Todorčeski podržaće listu "Ivica Dačić - premijer Srbije", koalicije SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije.

ОДЛУКА ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА БЕОЧИНА: Подршка листи око социјалиста

Foto D. Dozet

Kako se navodi u saopštenju, Ekološki pokret Beočin doneo je ovu odluku jer se od osnivanja zalaže za ukrupnjavanje i ujedinjavanje zelene političke scene, a pre svega podržavajući Zelene Srbije kao nosioce zelene politike u koaliciji oko SPS.

U tom pokretu smatraju da se ekonomske slobode mogu ostvarivati samo ispunjavanjem ekoloških prava i sloboda, uz zaštitu klime i prirode, zaštitu dostojanstva i zdravlja porodica i pojedinaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MIHIN BRAT OTKRIO: Zašto Arijana nije došla u Beograd - ko će od Sinišine porodice biti na tribinama