PS ODGOVORIO STEFANOVIĆU: Ogromna količina mržnje, prostakluka i primitivizma može se videti samo kod Đilasa i njegovih uposlenika

Novosti online

06. 02. 2022. u 18:06

JOŠ jedan slučajni Srbin zaposlen u Multikomu izrazio je svoj prezir i gađenje prema Srbima, a posebno prema Srbima iz Republike Srpske, odgovorili su u Pokretu socijalista funkcioneru Stranke slobode i pravde Borku Stefanoviću koji je izrekao niz laži i uvreda na račun Srba iz RS i pozvao ministra policije Vulina da "proverava stanove" na Vračaru.

ПС ОДГОВОРИО СТЕФАНОВИЋУ: Огромна количина мржње, простаклука и примитивизма може се видети само код Ђиласа и његових упосленика

Foto: Pokret socijalista

- Za Stefanovića koji je bio u stanju da se odrekne vlastitog imena ne predstavlja nikakav problem da se odrekne i porekla, to je više puta i dokazao. Stefanović koji je postavio granicu između Srba i Srba i na travnjaku američke ambasade molio da Kosovo bude priznato nakon drugog kruga predsedničkih izbora, smatra da Srbi iz Republike Srpske nemaju pravo da žive i rade u Beogradu, a posebno ne na Vračaru i Dorćolu, jer je "krug dvojke" rezervisan samo za "elitu" poput njega, Đilasa, Ponoša, Gorana  Markovića i ostale iz te Multikom firme. Koliko su đilasovci jadni i bedni u svom preziru prema Srbima iz Republike Srpske, govori i ta činjenica da poput lešinara kruže po ulicama Vračara sa luksemburškim medijima, uznemiravaju građane, lupaju im na vrata, zaustavljaju prolaznike i pitaju ih za poreklo, dok se njihove gazde Šolak i Đilas baškare u Engleskoj. 

- Naš lider i ministar policije Aleksandar Vulin je uvek uz svoj narod, uvek je uz svoje Srbe gde god da žive i na pamet mu ne pada da patrolira po "krugu dvojke" i uhodi ljude - dodaju u PS.

- Ogromna količina mržnje, prostakluka i primitivizma može se videti samo kod Đilasa i njegovih uposlenika - odgovorili su u Pokretu socijalista funkcioneru Stranke slobode i pravde Borku Stefanoviću.

BONUS VIDEO - NAJLEPŠI DOČEK ZA VUČIĆA: Boško Aleksić odsvirao muzičku numeru na klaviru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju