ERDOGAN ODGOVORIO VUČIĆU NA TVITERU: Dragi prijatelju, šaljem pozdrave srpskom narodu preko Vas

Novosti onlajn

06. 02. 2022. u 10:01

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poželeo je sinoć brz oporavak Turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu i njegovoj supruzi koji su zaraženi korona virusom.

ЕРДОГАН ОДГОВОРИО ВУЧИЋУ НА ТВИТЕРУ: Драги пријатељу, шаљем поздраве српском народу преко Вас

Foto: Instagram

– Dragi prijatelju, želim Vama i Vašoj supruzi brzo ozdravljenje i potpun oporavak. Neka Vam svaki novi dan ulije novu snagu i odlučnost da još više radite na napretku Vaše zemlje i naroda – napisao je Vučić na Tviteru.

Turski predsednik se na Tviteru zahvalio predsedniku Vučiću: 

- Dragi prijatelju Vučiću, i ja i moja supruga Vam zahvaljujemo na poruci. Upućujem pozdrave srpskom narodu preko Vas - napisao je Erdogan. 

Foto: Printscreen/Tviter

Podsetimo, turski predsednik je juče objavio da su on i njegova supruga pozitivni na korona virus i da imaju blage simptome.

Erdogan je naveo da je zaražen omikron varijantom virusa.

– Dana sam dobio pozitivne rezultate kovid testa koji smo ja i moja žena uradili posle blagih  simptoma. Nastavićemo da radimo od kuće – napisao je Erdogan na Tviteru.

BONUS VIDEO: 

MIJAT OSVOJIO KINU I SVET: Veliki uspesi našeg mladog stručnjaka za veštačku inteligenciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (13)