BRNABIĆ RAZGOVARALA SA VUČIĆEM: Rekao mi je - Ako pokušaju da me ubiju, jednom mora da se umre

Novosti online

21. 01. 2022. u 22:30

PREDSEDNICA Vlade Ana Brnabić otkrila je, govoreći o detaljima plana za pokušaj atentata na Srbije Aleksandra Vučića, da ne veruje da će se u ponašanju predsednika nešto promeniti.

БРНАБИЋ РАЗГОВАРАЛА СА ВУЧИЋЕМ: Рекао ми је - Ако покушају да ме убију, једном мора да се умре

Foto printskrin Prva TV

- On je vrlo nezahvalan po tom pitanju, on kad zacrta negde da ide, ne može niko da ga spreči. Ja kao predsednica Vlade, ali i kao njegov prijatelj imam ogromnu zebnju da mu se nešto ne desi. Pre svega kao neko ko ga mnogo poštuje, bojim se da se njemu nešto ne desi jer je on potreban Srbiji. Pričala sam sa njim o tome, sigurna sam da mu nije lako. Rekao je: "Čak i to da se desi, ja sam mnoge stvari koje sam želeo u životu ispunio, izgradili smo škole i bolnice, puteve, pruge, jednom mora da se umre"...  - rekla je premijeka, ne želeći da otkrije o kojoj zemlji je reč iz koje je došla informacija o atentatu.

Ona je objasnila zašto je predsednik Srbije navukao gnev vođe kavačkog klana.

- Predsednik Vučić je objavio rat Radoju Zviceru time što je objavio rat protiv organizovanog kriminala. Rasturili smo kriminalnu grupu u našoj zemlji i time smo im poremetili biznis i u drugim zemljama regiona. Sećate se kada je Aleksandar Vučić izašao i rekao da kriminalne grupe neće biti jače od države. Evo, sada smo došli do toga da nas strane obaveštajne službe obaveštavaju da je pripreman atentat na Vučića. Ali Vučić nije imao strah, nijednog sekunda nije pomislio na to, nije se uplašio - objasnila je Brnabić i zaključila:

- Nismo mi više država u kojoj je ubijen premijer Zoran Đinđić. Završićemo mi ovo kako treba i verujem da će predsednik biti bezbedan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

VUČIĆ OTPUTOVAO U UJEDINJENE ARAPSKE EMIRATE: Predsednik će lično izjaviti saučešće povodom smrti Kalife bin Zajeda El Nahjana