SNS O BORI NOVAKOVIĆU: Izneo neistine o nezavršenim radovima na Pozorišnom trgu

Novosti online

13. 01. 2022. u 16:15

PREDSEDNIK Gradskog odbora Narodne stranke u Novom Sadu Borislav Novaković, dokazani kriminalac radikalno leve orijentacije, danas je još jednom dokazao koliko mrzi grad na čijem se čelu nekada nalazio, saopštili su iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

СНС О БОРИ НОВАКОВИЋУ: Изнео неистине о незавршеним радовима на Позоришном тргу

Foto: Novosti

- Razlog mržnje leži u tome što više nije u prilici da obavlja funkciju sa koje je četiri godine pljačkao svoje sugrađane zarad ličnih i stranačkih interesa.

- Srpska napredna stranka ukazuje na još jednu u nizu laži Bore Solunca koju širi po društvenim mrežama, a reč je o nezavršenim radovima na Pozorišnom trgu. Naime, besposleni marksista je fotografisao ivičnjake čije postavljanje nije završeno i objavio da su popucali. Za informaciju ovom besposličaru i ortodoksnom lažovu, radovi na ivičnjacima će biti gotovi u sledećoj fazi obnove trga - dodaje se.

Foto: Novosti

 

- Što se tiče mesta u pločniku koja su ostavljena za sadnju zelenila, a koje Bora Solunac i njegovi polupismeni saborci nazivaju grobovima, bilo bi dobro da su pre izgovaranja besmislica proputovali pojedine svetske metropole i uverili se da se u mnogima od njih problem nedostatka zelenila na betonskim površinama rešava uprava onako kako je to urađeno na Pozorišnom trgu u Novom Sadu. Sramotno je i to što je dotični marksista putovanja po svetu koristio za vežbe teleportovanja, a ne za proširivanje vidika i upoznavanje sa tuđim iskustvima.

- Gradski odbor Srpske napredne stranke ukazuje i na to da nije slučajno da Novaković ovakve laži objavljuje na dan kada Novi Sad preuzima titulu Evropske prestonice kulture, jer je zloba kod njega dostigla taj nivo da mu je sada potrebna i stručna medicinska pomoć - zaključili su iz  Gradskog odbora SNS.

BONUS VIDEO - KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a