SRĐAN ŠKORO SE KANDIDUJE ZA PREDSEDNIKA: "Spreman sam da stanem na crtu i da se žrtvujem"

Novosti online

16. 12. 2021. u 09:25

NOVINAR i član Skupštine Slobodne Srbije Srđan Škoro najavio je da će se kandidovati za predsednika Srbije na predstojećim izborima 2022. godine.

СРЂАН ШКОРО СЕ КАНДИДУЈЕ ЗА ПРЕДСЕДНИКА: Спреман сам да станем на црту и да се жртвујем

Foto: Jutjub/N1

- Ja mislim da to mogu da dobijem, da tu trku mogu da istrčim. Spreman sam da stanem na crtu i da se žrtvujem. Građani će imati priliku da vide jedan potpuno drugačiji pristup politici - rekao je Škoro.

Kako je istakao, kandidovaće ga grupa građana koju će formirati i naveo da postoje istraživanja koja pokazuju da bi mogao da bude dobar kandidat. Ipak, nije naveo koja su to istraživanja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (26)

MOĆAN PRIKAZ SRPSKE VOJSKE: Helikopteri nadleću poligon Pešter (VIDEO)