ŠEŠELJ: U današnjim "Večernjim novostima" objavljen najbolji polemički tekst u poslednjih 30 godina

Novosti online

12. 12. 2021. u 09:48

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj preporučio je građanima da kupe današnje "Večernje novosti" i da pročitaju autorski tekst Irineja Bulovića, episkopa bačkog.

ШЕШЕЉ: У данашњим Вечерњим новостима објављен најбољи полемички текст у последњих 30 година

Foto: TV Pink printskrin

- Ja ne bih tekst prepričavao. Poručujem svima da danas uzmu "Novosti" i da taj tekst pročitaju. Nenad Čanak je iz automaške porodice. Otac mu je bio član predsedništva Vojvodine, majka profesor Univerziteta. Bili su teški autonomaši i nije bio kršten. Vladika Irinej nam otkriva podatak da je Nenad Čanak polovinom devedesetih godina otišao da se krsti u jednom fruškogorskom manastiru. Jedan novosadski paroh ga je krstio. To je nešto što niko u Srbiji nije znao. Kad pomisli da mu je potrebna crkva za neku svoju ambiciju, spreman je i to da proguta, a onda da uđe kao satana u rat protiv crkve ne birajući sredstva - rekao je Vojislav Šešelj za jutarnji program TV Pink.

Lider radikala kaže da je tekst vladike Irineja pisan gospodstveno i da je to najbolji polemički tekst objavljen u našim medijima u poslednjih 30 godina.

- Sa velikim duševnim mirom je tome vladika pristupio - rekao je Šešelj.

Tekst o kom je u jutarnjem programu pričao dr Vojislav Šešelj možete pročitati i na našem portalu KLIKOM OVDE.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba