ĐILASU JE USPELO ONO ŠTO NIJE NI NATO PAKTU: Darija Kisić Tepavčević o najavljenoj nezakonitoj blokadi saobraćaja

Novosti online

04. 12. 2021. u 12:14

DARIJA Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, oglasila se danas o nezakonitim protestima i blokadama koje su najavile opozicione stranke i organizacije.

ЂИЛАСУ ЈЕ УСПЕЛО ОНО ШТО НИЈЕ НИ НАТО ПАКТУ: Дарија Кисић Тепавчевић о најављеној незаконитој блокади саобраћаја

Foto: Tanjug/S:A

Ona je podsetila da mostovi u Beogradu nisu bili blokirani ni za vreme NATO agresije.

- Dragan Đilas danas organizuje lažne ekološke proteste i blokira mostove u Beogadu i to zbog Rio Tinta od koga je uzeo novac - rekla je ministarka Kisić Tepavčević, i dodala:

- Srbija nikada nije imala većeg antisrbina od Dragana Đilasa, koji je zbog svojih političkih interesa u stanju da Beogradu učini ono što nije ni NATO pakt u vreme agresije na Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

PONOSAN NA NAŠU VOJSKU: Vućić na Pešteru sa pripadnicima Vojske Srbije (FOTO)