PREDSEDNIK Skupštine Srbije Ivica Dačić predočio je danas da se niko u državnom rukovodstvu nije bavio muralom Ratka Mladića i da je u pitanju očigledna politizacija cele teme, a na pitanje o tužbi koja je upućena novinaru Tanjuga za negiranje genocida u Srebrenici, Dačić je rekao da to još jedan dokaz zaslepljenosti hrvatskih i bošnjačkih političara u BiH

prellee

14.11.2021. 14:16

Novinari domaći u BiH mogu pričati šta hoće i da za to ne odgovaraju. Sloboda je apsolutno pravo novinara, tako ovaj Komšić će pričati, a kad su Srpski novinari u pitanju, odma bi im ovaj potrčko stavio i omču oko vrata a ne krivičnu prijavu. Taj Komšič glumi čovjeka sa principima a u stvari nema obraza i biće sve što treba da bude na vlasti. Izabran od glasova Bošnaka a ne Hrvata, i to mu ne smeta. Ne smije otiči ni u jednu opštinu gdje su na vlasti Hrvati, persona non grata. To mu ne smeta, jer mu u obzaz može sve stati, samo da bude dio vlasti. I onda takva jedna persona dijeli moralne pridike, NEKOME...Strašno je to GLEDATI, a kamo li SLUŠATI!

Dusan

14.11.2021. 15:53

Dacicu, Dacicu, pa u predsednistvu ima dva muslimana i jedan Srbin! A, on8, muslimani ni sami neznaju sta su, te muslimani,pa bosnjaci,pa,pa,pa...Sta ocekujes od njih? Kaksv genocid? Pobijeni po ssumama a zene,deca, stari,odvozeni autobusom,oluja je genocid, gde je sve pobijeno ili proterano,cak i domace zivotinje,popaljene kuce,kolone civila mitraljezima iz aviona ubijsli i to koji su bili u zbegu!!!

VT

14.11.2021. 23:46

Komšić je u intervjuu novinaru Tanjuga izjavio da u Srebrenici nije počinjen "strašni zločin" i zbog toga bi trebalo tužilaštvo BiH da reguje i da ga hitno uhapsi.