ANA BRNABIĆ: Izbori neće biti laki, moramo da pobedimo u Beogradu

Tanjug

04. 11. 2021. u 20:35

POVERENICA Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ana Brnabić održala je radni sastanak sa članovima i funkcionerima Opštinskog odbora Mladenovac i poručila da su izbori laki samo za one koji ih gube.

АНА БРНАБИЋ: Избори неће бити лаки, морамо да победимо у Београду

Foto: Tanjug

- Za nas iz SNS predstojeći izbori neće biti laki. Moramo mnogo da radimo, da uložimo svu energiju u razgovore sa građanima, da ih podsetimo na postignute rezultate, ali i da ih podsetimo na to kako su i šta naši prethodnici radili, kako bi napravili jasnu razliku - rekla je Brnabić i dodala da ljudi glasaju za rezultate i da je zato važno da vide našu energiju i trud da učinimo još dobrih stvari za našu zemlju.

Prema njenim rečima opozicija će se fokusirati samo na Beograd.

- Opozicija je proglasila pobedu u Beogradu i jasno je svima da će oni uložiti sav novac, a imaju ga mnogo, u to da pobede na izborima - navela je Brnabić.

Napomenula je, međutim, da su beogradski izbori važni i da Srpska napredna stranka treba da pobedi na njima.

- U toj borbi moramo da pobedimo. Jedino tako možemo da sačuvamo našu opštinu, naš grad i zemlju. Srbija je danas stabilna i jaka zemlja, zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Vučića, uspeli smo Srbiju da promenimo na bolje - zaključila je Brnabić.


 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)