ANA BRNABIĆ: Izbori neće biti laki, moramo da pobedimo u Beogradu

Tanjug

04. 11. 2021. u 20:35

POVERENICA Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ana Brnabić održala je radni sastanak sa članovima i funkcionerima Opštinskog odbora Mladenovac i poručila da su izbori laki samo za one koji ih gube.

АНА БРНАБИЋ: Избори неће бити лаки, морамо да победимо у Београду

Foto: Tanjug

- Za nas iz SNS predstojeći izbori neće biti laki. Moramo mnogo da radimo, da uložimo svu energiju u razgovore sa građanima, da ih podsetimo na postignute rezultate, ali i da ih podsetimo na to kako su i šta naši prethodnici radili, kako bi napravili jasnu razliku - rekla je Brnabić i dodala da ljudi glasaju za rezultate i da je zato važno da vide našu energiju i trud da učinimo još dobrih stvari za našu zemlju.

Prema njenim rečima opozicija će se fokusirati samo na Beograd.

- Opozicija je proglasila pobedu u Beogradu i jasno je svima da će oni uložiti sav novac, a imaju ga mnogo, u to da pobede na izborima - navela je Brnabić.

Napomenula je, međutim, da su beogradski izbori važni i da Srpska napredna stranka treba da pobedi na njima.

- U toj borbi moramo da pobedimo. Jedino tako možemo da sačuvamo našu opštinu, naš grad i zemlju. Srbija je danas stabilna i jaka zemlja, zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Vučića, uspeli smo Srbiju da promenimo na bolje - zaključila je Brnabić.


 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)