RADOVI ZATVORILI PETLJU "MALI POŽAREVAC": Šta očekuje građane u narednom priodu koji idu ovom deonicom puta

S. B. M.

27. 10. 2021. u 13:46

RADOVI na petlji Mali Požarevac produžili su vreme putovanja žiteljima Mladenovca, ali i onima koji tuda idu ka Sopotu i Aranđelovcu.

РАДОВИ ЗАТВОРИЛИ ПЕТЉУ МАЛИ ПОЖАРЕВАЦ: Шта очекује грађане у наредном приоду који иду овом деоницом пута

Privatna arhiva

Zbog radova, linije 493 od Mladenovca do Beograda, kao i linija 465 koja saobraća od Sopota ka Beogradu voze umesto sata, od sat i po do dva. Zbog zastoja i vremena potrebnog za obilazak, ne poštuju se ni redovi vožnje.

Radovi su počeli juče, a putari danas rade isključenje iz Beograda ka Mladenovcu, koje je zatvoreno za saobraćaj. Posao se obavlja u periodu od 6 do 18 sati, a sva vozila preusmeravaju se na petlju "Umčari". Autobusi se tu zadržavaju i do 20 minuta pošto je na tom mestu samo jedna naplatna stanica, a veliki je priliv vozila. Zatim se vozila vraćaju na Mali Požarevac.

U četvrtak i petak, takođe od 6 do 18 časova, biće zatvoreno isključenje iz Niša za Mladenovac i uključenje iz Mladenovca za Beograd. Autobusi koji idu ka prestonici takođe će se na Autoput uključivati na naplatnoj rampi "Umčari". Oni koji dolaze iz pravca Niša, moraće put da nastave do petlje "Vrčin", pa da se vrate nazad. 

Tokom vikenda, radovi se na ovom delu neće izvoditi, a onda se nastavljaju od 1.novembra. U ponedeljak i utorak biće zatvoreno isključenje iz Niša za Mladenovac i uključenje iz Mladenovca za Beograd. U sredu i četvrtak zatvora se uključenje iz Mladenovca za Beograd, a 5.i 6. novembra uključenje iz Mladenovca za Niš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri