"OPOZICIJA BEZ PROGRAMA I IDEJE": Mihajlovićeva o napadima na porodicu predsednika

Novosti online

03. 09. 2021. u 20:55

POTPREDSEDNICA Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović osudila je najnovije napade dela opozicije na sina predsednika Srbije rekavši da ovakve optužbe, bez presedana, još jednom pokazuju bezidejnost i ispraznost Dragana Đilasa i njegovih saradnika.

ОПОЗИЦИЈА БЕЗ ПРОГРАМА И ИДЕЈЕ: Михајловићева о нападима на породицу председника

Foto: B. Puzović

- U nedostatku bilo kakvog programa ili ideje kojom bi građanima i građankama Srbije pokazali da žele dobro ovom narodu i državi, deo opozicije ima za cilj samo neprekidno, besomučno i bezumno blaćenje porodice predsednika Vučića.

- Oni ne shvataju da nema povratka na staro i da im ovakava vrsta bednih napada neće proći kod građana i građanki Srbije koji su jasno i nedvosmisleno više puta izrazili podršku onom razvojnom putu Srbije, koji personifikuje predsednik Vučić. A to je put privrednog razvoja i rast životnog standarda. Ostavite porodicu predsednika Vučića na miru i pokažite svoj program. Ako ga uopšte imate", rekla je Mihajlovićeva.

BONUS VIDEO - JA SAM UBEĐEN DA JE VUČIĆ RAZOČARAN: Orlić duhovito odgovorio na reči Dragana Đilasa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)