ALEKSANDAR VULIN: Strašno je što se Srbija navikava da je svaka mržnja prema porodici Vučić dopuštena i poželjna

Novosti online

25. 08. 2021. u 20:18

KADA je supruga Vuka Jeremića negativno pomenuta u predsedničkoj izbornoj kampanji u kojoj je aktivno učestvovala sa svojim suprugom orgaznizovana je konferencija za štampu na kojoj su uplakani supružnici tražili i dobili podršku od brojnih koleginica sa RTS-a i drugih redakcija.

АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Страшно је што се Србија навикава да је свака мржња према породици Вучић допуштена и пожељна

Foto: Tanjug

Kada je Đilas spremno zaplakao pred kamerama jer su mu deca čula pogrdno skandiranje, razvilo se takmičenje koji će se mediji pre solidarisati sa Đilasom. Kada se Vučiću skandira da je peder, onda je to ljudsko pravo, a kada se Aleksandrova supruga Tamara Vučić ismeva i napada zato što učestvuje u kampanji promovisanja naše zemlje onda su uvrede vrhunac duha i sloboda medija - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na uvrede i napade na suprugu predsednika Vučića na pojedinim portalima koji se, pošto Tamara Vučić toliko lepo priča o našoj zemlji, pitaju da li je to Srbija na prodaju. 

- Tamara Vučić je rekla istinu da je Srbija lepa, da ima ljude koje treba upoznati i da se Srbija protiv korone bori bolje nego mnogo bogatije zemlje. Zato je u Đilasovim medijima vređana i napadana baš kao što je vređana kada je najavila izgradnju centra za pomoć deci sa smetnjama u razvoju. Napasti Tamaru što se bori da deca sa smetnjama u razvoju dobiju pomoć i vređati je zato što hoće da Srbiju prikaže u najboljem svetlu mogu samo Đilasovi mediji. Ni ovaj put niko se neće oglasiti, i čak ni udruženja roditelja dece sa smetnjama u razvoju kojima je Tamara pomogla neće reći ni reč u odbranu istine, ne Tamare, uplašeni da će i njih Đilasovi mediji prozivati i vređati. Ni Tamara ni Aleksandar neće cmizdriti, navikli su na napade i uvrede ali strašno je što se Srbija navikava da je svaka mržnja prema porodici Vučić dopuštena i poželjna - rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)