SKUPŠTINA lažne države Kosovo odbacila je danas Rezoluciju o sprovođenju Sporazuma potpisanog u Vašingtonu, koju je predložio opozicioni Demokratski savez Kosova (DSK).

Desimir

06.08.2021. 18:28

Tiha voda breg roni davljenik se za slamku vata nacionalna manjina kosova siptara u panici za novac ulozen nemoze se kupiti drzava glume neke institucije koje nisu medjunarodno priznate silom nametanje svojih odluka nepije vodu tako da ce jednog dana pred pravosudnim organima SRB. morati da odgovore za zlocine koje su pocinili i dalje cine

Prellee

06.08.2021. 19:24

E ali se bas igraju parlamentarne demokratije! Bas kao nedorasla ali vrlo problematicna djeca.Smatraju da mogu raditi sve, cak i prkositi onima koji su ih napravili.Meni oni nisu problem nego oni koji ih priznase, pa se to osokolilo i radi sta hoce bez ikakve obaveze. Naucili da ne rade ista, jer u EX-YU su drugi sve odradjivali, oni samo cekali priliku da podbace klipove i destruktivno djeluju.Na kraju tako ispalo, oni jedva docekali, Njemacka mrznja prema Srbima dala rezultat, a bully NATO to odradio za njih.Sve pogresno i naopako.Sad kao od njih dizu ruke, ne mogu ih privoliti, natjerati, ili ubjediti...Koga vi bad people from West ubjedjujete...nas ste mogli cak bombardovati da bi ovakve danas nagradili, da bi ovakvi bili faktor mira ili primjer progresa. Velika greska, neoprostiva i ona ce vam se vratiti kad najmanje to budete zeljeli.

aleksa101

06.08.2021. 19:27

Ovo je bolje za nas. Adut koji vazi da sa njima nista ne treba dogovarati jer nista ne postuju, onomad sa Briselom, a sada sa Washingtonom..Sada samo pametno..