Vulin: Đilasu istina ništa ne znači

Tanjug

02. 08. 2021. u 15:29

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je, kada su ga, kako je naveo, ubice u čijem je hapšenju učestvovao zasule glupostima, podlostima i lažima, sve što je na platnom spisku Đilasovog Multikoma, vrištalo od uzbuđenja i zahteva da bude saslušan i streljan, pa makar samo za tu priliku vratili smrtnu kaznu.

Вулин: Ђиласу истина ништа не значи

Foto Tanjug

Kako je saopštio MUP, Vulin je naveo da se sada, kada je predsednik Aleksandar Vučić objavio da i on i Vulin traže da ih tužilaštvo sasluša i proveri na poligrafu, opet vrišti od besa, ali i razočarenja što nemaju od čega da se kriju.

- Ako je neko i za čas pomislio da je Đilasu i kompaniji stalo do istine, sada se uverio da njima istina ništa ne znači i da su spremni da od mesara i mučitelja prave heroje, samo ako misle da će povrediti Vučića, njegovu porodicu ili mene - rekao je ministar.

Kako navodi MUP, Vulin je time odgovorio "Đilasovim medijima i zaposlenima na nove laži i uvrede povodom najave da će on i predsednik Vučić podneti prijavu protiv sebe samih kako bi se raskrinkale laži ubica i kriminalaca i onih koji ih podržavaju".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)