VUČIĆ IZ SKOPLJA SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Mini Šengen dobija novo ime, potpisuju se tri važna sporazuma! (VIDEO)

Novosti online

28. 07. 2021. u 17:18

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u dvodnevnu posetu Skoplju, gde će se sastati sa predsednicima vlada Severne Makedonije Zoranom Zaevom i Albanije Edijem Ramom u okviru regionalne inicijative za saradnju poznate pod nazivom "Mini Šengen".

Mirko

28.07.2021. 17:37

Lepo zamisljeno, nadam se i ostvarivo. Ali zaista trebalo bi da se pridruze i Crna Gora i Bosna i Hercegovina kao i tkzv. "Kosovo". Mislim da osim toga i ovih stvari trebali bi da gradjani ovih zemalja imaju i dodatne povlastice kao ukidanje viznog rezima, roming je ukinut sto je odlicno i lakse prolaz preko granica samo sa licnom kartom ali mislim da je to vec u opciji tako da se npr. gradjanin srbije oseca kao kod kuce kad je u albaniji ili makedoniji i obrnuto. Moramo da zajedno gradimo buducnosti balkana, bez ratova , mrznje i zla i da pomazemo jedni drugima.

Ivana

28.07.2021. 19:40

Ekonomski forum koji se sutra održava u Skoplju je najvažniji za ceo Balkan, hvala predsedniku Vučiću na svemu što čini za potpuni ekonomski oporavak i razvoj celog Balkana.