VULIN: Važno je da se sazna ko je pokušao da ubije Vučića u Srebrenici

Tanjug

27. 07. 2021. u 17:40

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin tražio je od ministra bezbednosti u Savetu ministara BiH Selima Cikotića informaciju o tome dokle je stigla istraga o pokušaju ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici 2015. godine, koji je tada bio premijer Srbije.

ВУЛИН: Важно је да се сазна ко је покушао да убије Вучића у Сребреници

Foto: Tanjug

- Tražio sam da me upozna dokle je stigla istraga o pokušaju ubistva Vučića, da vidimo šta zajedno možemo da uradimo da dođemo do istine - rekao je Vulin novinarima nakon razgovora sa Cikotićem u Zvorniku, prenose Nezavisne novine.

Srpski ministar je naglasio da je u vezi sa pokušajem ovog ubistva bitna samo istina, da se utvrdi ko je pokušao da ubije Vučića i kada će taj neko odgovarati i da je to potrebno i jednoj i drugoj zemlji.

Cikotić je rekao da je, ne ulazeći u sve spekulacije koje su vezane za taj slučaj, prepustio prostor direktoru Agencija za istrage i zaštitu koja jedina ima konkretnu ulogu u toj istrazi, kao i da je slučaj aktvan, da ga vodi Tužilaštvo BiH i da o tom pitanju sarađuju agencije koje su za to nadležne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)