HARADINAJ OBJAVIO JEZIVU SLIKU: Albanska deca ispred krvavog zločinca uradila odvratnu stvar (FOTO)

Novosti online

06. 07. 2021. u 21:20

ALBANSKI ratni zločinac Ramuš Haradinaj Čubrelj je naselje u opštini Srbica objavio je fotografiju dece koja mu salutiraju u opštini Srbica.

ХАРАДИНАЈ ОБЈАВИО ЈЕЗИВУ СЛИКУ: Албанска деца испред крвавог злочинца урадила одвратну ствар (ФОТО)

Foto: EPA

- U Čubrelju sam dočekan sa posebnim pozdravom - pohvalio se krvnik Ramuš Haradinaj.

Haradinaj je obišao grob bivšeg kandidata za odbornika njegove stranke Bekima Birindžikua koji je ubijen 2013. godine, inače albanskog teroriste koji je pucao na Srbe 1999. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

MOĆAN PRIKAZ SRPSKE VOJSKE: Helikopteri nadleću poligon Pešter (VIDEO)