SJEDININjENE Američke Države, isporučujući oružje i vojnu tehniku vlastima u Prištini, otvoreno potkopavaju međunarodne napore za osiguranje mira i stabilnosti na Balkanu, saopštila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Komentari (6)

Zoran Petrović

17.06.2021. 17:33

Što se ne zqtraži hitna sednica SB u New Yorku ? Što se ne pošalje Npta evropskoj uniji koja čuti na to i na ne sprovođenje ZSO ?

Miki Zg

17.06.2021. 19:20

Uskoro kada država Srbija ukloni te teroriste s svojega teritorija ,biti će od zločinačkog Zapada ( 19 država izvršilo monstruoznu agresiju ) ,agresor na svoju zemlju !

Ex faca

17.06.2021. 19:39

Njih neko naoružava, mi dajemo delove zemlje ,,investitorima", neznamo šta bi trebalo da branimo izmedju tih razudjenih delića Srbije.

vladimir

17.06.2021. 21:32

Zaharova, boj ne bije "svetlo oružje" nego "srce u junaka" i ne brinite se! Srbija je 1999. god "matirala" NATO pakt, gde su bili /oni/ prinudjeni da potpišu mirovni sporazum, gde nije prešao NIJEDAN neprijateljski vojnik našu granicu, gde NIJEDAN /čuveni/ helikopter Apač nije smeo ni da se približi našoj granici, gde je maestralno rukovodjenje vojnim jedinicama pod komandom Pavkovića i Lazarevića "ponizio" svemoćnu zapadnu alijansu i NIJE im dozvolio prodor na našu teritoriju! To sve bez Jeljcinove pomoći, kojeg se /verovatno/ stidite!? Dovoljno ste nam pomogli i pomažete kroz istoriju, da Srbija bez Rusije ne bi opstala! Hvala va na svemu!