PREMA nezvaničnim informacijama, dijalog između Beograda i Prištine trebalo bi da bude nastavljen između 14. i 17. juna, dogovoreno je danas na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Metjuom Palmerom, specijalnim izaslanikom Stejt dipartmenta za Zapadni Balkan, Miroslavom Lajčakom, specijalnim predstavnikom EU za dijalog, i ambasdorima SAD i EU u Beogradu.

Komentari (4)

Jelena

03.06.2021. 20:07

Ne predajemo se mi tek tako, istrajaćemo u borbi za svoje interese i zaštiti ćemo srpski narod. Dijalog će sigurno biti težak, ali svako ima prava na svoje mišljenje

Dragan R

04.06.2021. 09:34

@gremlin - Који дијалог? Да ли је нормално о било чему преговарати са онима који пуних осам година нису испунили оно што су потписали (ЗСО) и отворено нам у лице кажу да то никда неће ни урадити? Друго, сви смо с правом огорчени што су "жути" преговоре изместили из УН у ЕУ. Ако је то било лоше и неодговорно, а јесте, шта је ово сада? Ко је, где и кад одлучио да се УСА укључи у преговоре? А ако већ не можемо и не смемо да одбијемо њихово укључивање зашто га не условимо укључивањем Русије?