NOVI SNIMCI Ovako je sinoć izgledao haos posle nasilnog incidenta zbog kojeg je priveden Čedomir Jovanović (VIDEO)

Novosti online

03. 06. 2021. u 09:42

LIDER LDP Čedomir Jovanović razbio je sinoć staklo na jednom lokalu na Novom Beogradu. On je nakon incidenta odvezen u policijsku stanicu.

НОВИ СНИМЦИ Овако је синоћ изгледао хаос после насилног инцидента због којег је приведен Чедомир Јовановић (ВИДЕО)

Foto: I. Marinković

Prema prvim informacijama, on je oko 22 časa gađao kamenom jedan lokal brze hrane nakon svađe sa radnicima. Uzrok svega bila je svađa sa navijačima, nakon čega je Jovanović šutirao policijsko vozilo i jedan privatni automobil.

 

Čedomir Jovanović izjavio je jutros da je do incidenta na Novom Beogradu, kada je razbio staklo na jednom lokalu, došlo pošto su ga napali članovi pripadnika navijačke grupe Hijene.

On je za TV Prva kazao da jeste bacio stolicu na staklo, ali sve zato što je napadnut, i poručio da se nikome neće sklanjati sa puta. Rekao je i da mu je žao zbog ljudi koji su bili u lokalu, i zbog radnika u njemu.

-  Ovde su kamere i oko ove zgrade su kamere neću da pričam ništa dalje, to je sve snimljeno pa neka se gleda. Kao i do sada baš me briga šta pišu tabloidi, neka slave ti huligani, ali ja im se neću sklanjati sa puta. Ovde živim tu mi je porodica, i ko god misli da ću se ja sklanjati sa puta njima, vara se - rekao je Jovanović jutro nakon incidenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)