ZVANIČNI Vašington uskoro bi mogao da se vrati u punom kapacitetu u dijalog Beograda i Prištine, i to preko specijalnog izaslanika za pregovore.

Prellee

31.05.2021. 09:08

Ne mogu oni rijesiti pitanje Kosova na osnovu informacija medija koji su ih lagali, konstantno a i vladavine Milosevica, kao glavnog izgovora.Oni su imali bad intencije prema Srbima od pocetka ratova na Balkanu.Madlen Olbrajt je pogotovo bila neprijateljski raspolozena.Brzo se sracunala u otimacini na Istoku i Balkanu gdje da se uglavi, gdje da pljacka, gdje US interes da proglasi strateskim, ne zbog US interesa, nego zbog svog licnog interesa...2008 godine nije bilo Milosevica i onda su pokazali zasto su sve lose radili prema nama, priznali su i oteli nam dio teritorije, oteli nam Kosovo i ni pitali nas za to nisu, greedy i bully ljudi sa Zapada.Sad da mi taj zlocin priznamo dobrovoljno, e tako nece ici, Srbin to ne priznaje, Srbin taj vas zlocin ne opravdava. Vama ce suditi Bog dragi, istorija, tu necete moci platiti medije da lazu.Prema tome, koga god imenujete, siledjiju nekog kao do sad, diplomatu ili nekog drugog, Srbija je svjesna svojih rana i vasih prevara, NECETE NAM SILOM NISTA OTETI, NISTA VAM BEZ SVOJE VOLJE DATI NECEMO, to niste vi zasluzili, a niti vasi prijatelji Albanci.

Petar

31.05.2021. 10:20

Могу да ставе 10 нових посредника, Срби ово неће признати под овим условима никада.

MOGU ONI ANGAZOVAT KOGA HOCE

31.05.2021. 15:20

BEZ RUSIJE NEMA RESENJA, i srpska vlast treba (POD HITNO) da ukljuci Rusiju u taj problem koji su nam nacisti nametnuli, i sad ti isti nacisti angazuju pregovarace, da zavrse posao otcepljenjem okupirane srpske pokrajine Kosova. Ako nacisti i dalje budu nastojali da oni donesu resenje pitanja srpske pokrajine, a srpska strana ne ukljuci Rusiju, a jos bolje i Kinu, onda nece bit ni Srbije, a o Kosovu da i ne pricamo. MO KOSOVO SAMI NE MOZEMO POVRATIT.

prellee

31.05.2021. 19:30

Ovakve kreature i prevaranti danas vode svijet. Nadam se da će im se sve to vratiti, i da račun neče mimioći i njih same. Kapitalizam je agresivan, žestok i tako će na kraju i završiti. Naletiče negdje na čvrst kamen i tako izgoriti u paklu. To im od srca želim. Meni su uzeli pola života moga sa onim šta su nam uradili i onim što je poslije došlo, zahvaljujući PRVO NJIMA i njihovoj ljudskoj pohlepi.

Balkan

08.07.2021. 21:15

Nisam neki vrsni politicar ali mislim da je vreme da se ukljuci Rusija i Kina u ove pregovore. Do sada je radila EU uz asistenciju SAD, ako se sada ukljucuje SAD onda molim lepo pozvati i Rusiju i Kinu, bice lakse za pregovore. Ziveli