Napadnut brat trostrukog ubice Filipa Zavadlava: Ušao izbezumljen u taksi, lice mu je bilo oguljeno

Novosti Online

16. 01. 2020. u 19:46

Нападнут брат троструког убице Филипа Завадлава: Ушао избезумљен у такси, лице му је било огуљено

Filip Zavadlov - Foto: Instagram

Taksisi rekao: "Barba, ja sam vam brat od onoga što je napravio onu tragediju"
Stanislav Zavadlav, brat trostrukog ubice Filipa Zavadlava, fizički je napadnut danas u Splitu.

Iz splitske policije su za 24sata potvrdili da su stupili telefonski u kontakt sa Stanislavom i on im je rekao da je napadnut. Međutim, odbija da službeno razgovara i nije zatražio lekarsku pomoć.

Stanislav je upao u taksi kod splitskog City centra i zatražio pomoć od vozača. Rekao je, kažu svedoci, da je on brat od Filipa Zavadlava. Taksista ga je zatim povezao deo puta, a on se onda samo udaljio i seo u autobus, kažu očevici.

Vozač autobusa navodno je hteo da pozove Hitnu pomoć, ali Stanislav mu nije dopustio.

- Nisam znao šta bih, ušao je u auto. Nisam ga ja ni znao od ranije. Ušao mi je u auto kod City centra i pitao može li do grada. Povezao sam ga, a on mi govori "Barba, ja sam vam brat od onoga što je napravio onu tragediju". Ja mu govorim šta ti je, dođi sebi, a on mi kaže da su ga napali. Imao je tamne pantalone, tamniju majicu, topericu, a u rukama je držao belu zimsku kapu.

Pročitajte još: "Dobar dan. Ja sam Filip. Ispričaću vam jedan moj san": Dečak sa ovog snimka postao je TROSTRUKI UBICA (VIDEO)

- Imao je oguljen deo lica na desnoj strani glave, kao kad padneš s motora i ostane ti crveno. Ostavio sam ga na stanici na Pujankama jer sam iza sebe video da dolazi policija pod rotacijom. Pitao me koliko je dužan, a ja sam mu rekao ništa, dobro je. Kasnije sam nazvao policiju - rekao je taksista.

Filip Zavadlav čeka psihijatrijsko vještačenje


Trostruki ubica iz Splita Filip Zavadlav (25) u Bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu čeka na psihijatrijsko veštačenje.


Osumnjičeni za trostruko ubistvo nije bio u stanju da iznese obranu na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu, proglašen je pravno nesposobnim i poslat na psihijatrijsko odeljenje zatvorske bolnice u Zagrebu. Filip Zavadlav u subotu je u centru Splita ubio trojicu mladića na motorima.


Iz automatske puške Kalašnjikov ispalio je 36 metaka.


Svoje žrtve je ubio jer su mu maltretirali brata zbog dugova, a prema svedočenju majke i njemu su pretili zbog čega nije spavao i jeo.


Izvor: 24sata.hr

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije