Добар дан. Ја сам Филип. Испричаћу вам један мој сан: Дечак са овог снимка постао је ТРОСТРУКИ УБИЦА (ВИДЕО)

Новости Онлине

16. 01. 2020. у 15:33

Добар дан. Ја сам Филип. Испричаћу вам један мој сан: Дечак са овог снимка постао је ТРОСТРУКИ УБИЦА (ВИДЕО)
Претходних дана, хрватски медији су објављивали детаље из његовог приватног живота
Филип Завадлав (25) доспео је у фокус јавностинакон што је протеклог викенда ухапшен због сумње да је починио троструко убиство у Сплиту, а сада се на друштвеним мрежама почео делити његов снимак из 2006. године, преноси jutarnji.hr.

Он је тада, још као основац гостовао у емисији Јабуке ТВ-а 'Дица сритних лица'. Завадлав је новинарима морао да преприча један свој сан, а открио је да је са својим школским колегама отпутовао на екскурзију у Аустралију.

Прочитајте још - Потресна исповест МАЈКЕ УБИЦЕ ИЗ СПЛИТА: "Филип је психопата, а млађи син је претио да ће ме ЗАКЛАТИ НА СПАВАЊУ"

Претходних дана, хрватски медији су објављивали детаље из његовог приватног живота.

Тако смо сазнали да је Филип одрастао у дисфункционалној породици па су још 2008. године он и његов брат побегли у полицију након што их је њихова мајка истукла.

Осим забрињавајућих односа у породици, један Филипов брат својевремено је издвојен из породице, у Задру је завршио средњу школу, након чега су почели и проблеми с дрогом. Ипак, њихове комшије тврде да су највећи кривци за целокупну ситуацију њихови родитељи јер 'да су дечаци одрастали у нормалној породици, то се сигурно не би догодило'.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације