Otvara se bordel blizu Srbije: Za 60 evra možete da radite šta hoćete, ali pazite da se ne povredite

Novosti Online

četvrtak, 16. 01. 2020. u 17:20

Отвара се бордел близу Србије: За 60 евра можете да радите шта хоћете, али пазите да се не повредите

Foto: Facebook

Bordelu sa lutkama ne trebaju posebna odobrenja niti će se uzimati podaci klijenata jer oni tamo neće provesti noć
U SEŽANI, malom slovenačkom mestu nedaleko granice s Istrom, otvara se javna kuća Doll House. Plastične devojke iznajmljivaće se klijentima, a uskoro će im se pridružiti i plastični dečko.

Pročitajte još: SKANDAL: Zatvorili bordel sa seks lutkama, jer nisu dobro čišćene?

Istraživanje tržišta pokazalo je da klijenti postoje.

- Dugo smo tražili pogodno mesto za naše poslovanje. Budući da smo želele da stvar bude što diskretnija, odlučili smo se za Sežanu i lokaciju koja nije vidljiva svima a blizu je svima. Takođe smo izabrale Sežanu zbog blizine Istre i granice s Italijom", rekla je za Primorske novice Sandra Negro koja Doll House otvara sa svojom poslovnom partnericom Valentinom Markežič.

Zasad imaju dve lutke.

- To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela - opisuje Sandra Negro dodajući da je jedna kovrdžava crnokosa, a druga je plavuša s dugom kosom.

Kupci će sa lutkama moći da rade sve što mogu sa ženom, ali iz higijenskih razloga moraće da koriste kondom i pažljivo rukuju ovom modernom ljubavnom opremom kako se ne bi povredili.

- Nakon svake upotrebe lutke se dezinficiraju i čiste prije daljnje uporabe posebnim sredstvima za čišćenje koja su namijenjena za tu svrhu i dio su propisane opreme za održavanje - pojasnila je vlasnica.

Bordelu sa lutkama ne trebaju posebna odobrenja niti će se uzimati podaci klijenata jer oni tamo neće provesti noć.

Lutke će se iznajmljivati ​​na pola sata za 60 evra, sat vremena njihovo će društvo koštati 80 evra, a dva sata 120 evra. Kupci će moći da gledaju posebne TV programe, zabavljaju se igračkama za odrasle i na kraju se tuširaju. Za lutke ne postoji sud i kazneni zakon, nema trgovine belim robljem ili prisilni rad, niti postoji rizik od prenosa bolesti.

Biće to prvi etični bordel u Sloveniji, jako blizu Istre.

(index.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Dobar posao

01.02.2020. 21:51

Ja bi u ovo uložio, dobar posao. Posebno u muške lutke koje bi kod naših političara a najviše članova vlade i samog prvosveštenika bile hit.