„Ja sam suze isplakala, krv ću da operem, deca će zaboraviti vremenom, bolovi će proći, ja ću opet moći da radim i izdržavam svoju decu poštenim radom. Ja dosije nemam, automatsku pušku nemam, ja porodicu u Beranama nemam. Ali imam hrabrosti jer nije jak onaj koji tuče nego onaj koji trpi. Ja nisam Srpkinja po nacionalnom opredeljenju već po rođenju. Moji su Krstići krv prolili u sve ratove naše za slobodu. Ja ih neću obrukati ni sada, nastaviću dalje. Ja ne mrzim nikoga nije mi ni od roda ni od BOGA. Moji verski, nacionalni i politički stavovi ne ugrožavaju nikoga. Da sam Hrvatica, Muslimanka, Albanka sigurno bi premijer preorao Berane, sigurno bi predsednik proglasio Berance, Srbe, šovinistima ali ne… ipak sam ja Nikšićanka, samohrana majka dvoje dece koja nije potkupljiva, koja glasa Zdravo Berane. Pa nema veze jedna Jelena manje, više…“.

Pročitajte još - Bivši je pretukao, pržio peglom i sekao nožem, a sada dobija preteća pisma i poruke!

Ovo je u subotu jutro objavila na Fejsbuku Jelena Krstić, nedavno brutalno napadnuta i pretučena Srpkinja u Beranama.

„Stigla sam kući. Morala sam da izađem, jer su mi deca prioritet. A lečiću se još dugo. Mnogo sam loše bila prva dva dana, a teška je i ova prva noć bila van bolnice. Zaključala sam se dva puta, jer ne mogu da se opustim. Taj, taj što me napao živi nedaleko od mene", rekla je Jelena za portal IN4S.

Jelena je u razgovoru ponovila da je razočarana odnosom države na brutalni napad. „Samo zato što sam Srpkinja, to ne krijem i ne mogu da me kupe„, kazala je.

Po njenim rečima, sramota je i da niko ne stane u zaštitu jedne žene, da se niko od prolaznika nije našao da joj pomogne makar da pozove hitnu pomoć.

– Mene nije strah bilo da u ovakvim situacijama branim i muškarce, ali očigledno je manjkalo hrabrosti kod njih. Ali proći će i ovo. Pamtimo dobre stvari, ljude koji su pomogli. A svaka podrška u ovoj situaciji znači – poručila je Jelena.

„Moram da se zahvalim inspektoru Folić Vasku, komandiru Šćekić Miljanu, doktoru Blažu Stijoviću, koji me primio te noći maksimalno ljudski i profesionalno. Doktorima hiruruškog odeljenja, sestrama, a posebno sestri Veri Vujović koja je celu noć bdela pored mene dok sam povraćala od potresa mozga. Hvala svim medijima, hvala portalu IN4S što je ispratio moju priču i upoznao javnost sa ovim detaljima„, kazala je Jelena Krstić.