Misionari iz Parme su pomagali celom svetu, a onda ih je stigla korona: U domu na podu leže mrtvi, za 13 dana isto toliko žrtava, hrana stiže jednim kolicima (VIDEO)

Milica Ostojić (Rim)

25. 03. 2020. u 22:54

Мисионари из Парме су помагали целом свету, а онда их је стигла корона: У дому на поду леже мртви, за 13 дана исто толико жртава, храна стиже једним колицима (ВИДЕО)

AP Photo

Prema poslednjim informacijama za 24 sata u celoj zemlji je priminula 683 osobe, a zaraženo 3.491.
U Italiji besni korona virus! Brojke iz sata u sat se menjaju. Prema poslednjim informacijama za 24 sata u celoj zemlji je priminula 683 osobe, a zaraženo 3.491. Stručnjaci kažu da je broj umrlih u padu, ali...

U jednom velikom međunarodnom misionarskom domu u Parmi, gde boravi oko 50 misionara koji su godinama pomagali na svim stranama sveta, 13 je preminulo u isto toliko dana.

Neko je stigao do bolnice i tamo je bio kraj, nekog su našli mrtvog na hodniku na podu. Pozitivnih na svakom spratu, niko im ne pomaže, ne pregleda, pripremljena hrana u zgradu stiže jednim kolicima.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Mila

26.03.2020. 07:08

Iskreno saucesce celom narodu. Delimo zajednicku bol i tugu zbog napora koje ulažete i zbog svakog preminulog. Nase molitve su uz vas i kada ne mozemo da pruzimo konkretnu pomoc i utehu zbog slicnih okolnosti u kojima smo i sami. Dante je opisao ovakve scene.