Majka iz Australije optužena je da je obukla ćerku (9) u “plejboj kostim” sa zečijim ušima da bi je njeni “prijatelji” obljubili, piše “Daily Mail Australia”.

Žena (37), čiji identitet nije otkriven kako bi se zaštitila njena ćerka, optužena je, između ostalog, za tri slučaja silovanja, maltritiranje i ograničavanje slobode deteta. Na saslušanju se izjasnila da nije kriva ni po jednoj od 17 tačaka optužnice.

Pročitajte još: Porodična tragedija: Izgorelo troje dece i muškarac, namerno zapaljen automobil, žena se spasila


Devojčicu je navodno, u periodu od jedne godine seksualno zlostavljalo više muškaraca koje je majka svakog drugog dana dovodila kući, dok je dete uspavljivala nepoznatom supstancom za to vreme.

Stravičan slučaj je otkriven kada je ćerka napisala poruku psihologu u kojoj piše da je “mama dolazila kući sa prijateljima i dirala me kako ne treba”.

Devojčica je policiji kasnije rekla da bi je “majka skinula i bila nevaljala sa njom” kao i da se jednom probudila u kostimu sa ušima. Takođe je pričala da se budila sa nepoznatim čovekom pored nje u krevetu dok je majka držala za ruke, kao i da ju je čula kako traži novac od manijaka.