Potonuo brod sa migrantima, tri osobe preživele

Tanjug

04. 07. 2019. u 15:51

Потонуо брод са мигрантима, три особе преживеле

Foto: Tanjug/AP

Brod sa 86 migranata iz Libije potonuo je noćas u Sredozemnom moru
Samo tri osobe su preživele, dok se 82 vode kao nestale nakon što je brod sa 86 migranata iz Libije potonuo je noćas u Sredozemnom moru, a saopštila je Agencija UN za migracije.

Brodolom se dogodio u vodama nedaleko od tuniškog grada Zarzis. Uočili su ga ribari koji su uspeli da sa broda izvuku četiri muškarca, ali nisu mogli da pronađu ostale putnike, rekla je Lorena Lando, šefica Međunarodne organizacije za migracije u Tunisu.

PROČITAJTE JOŠ:VREME NALIK APOKALIPSI: Tornado prohujao gradom, šestoro mrtvih, 190 povređeno (VIDEO)

Jedan od četvorice spasenih, poreklom iz Obale Slonovače, preminuo je tokom noći, a preostala trojica nalaze se u bolnici, prenosi AP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

realist.

04.07.2019. 16:26

Vec se Afrika I neke zemlje ispraznile svi dolaze kod Mame Merkel, ona daje sakim I Kapom od penzionog Kase, odkoji penzioneri su izgradili Njemacku a sada moraju da gledaju svaki cent jer Afrika I Romi praveju po 6 dece I zene jos trudne Koja je nacija Njemacka postala, ovi na vrhu nisu Normalni, Ali I njima dolazi kraj. A svabo nezna dase brani jer ih Merkel uplasili napravili ih gori nego iz DDR vremena.

realist.

04.07.2019. 16:29

Gdije Svabica sa njenim brodom, da spasavaj I da ih vodi u italiji, sada mogu I obicne zene da diluju sa migrantima.

Sale

04.07.2019. 21:30

Prodaja evropskih naroda se nastavlja! Veštački se menja etnička slika stanovništva na jednoj i ili više teritorija a to je jedna od definicija genocida! Mnogo su samouvereni svi koji to rade i organizuju!