NOVI PLEJSTEJŠEN 5: U novembru za 400 i 500 dolara

Tanjug

17. 09. 2020. u 11:34

JAPANSKA kompanija "Soni" saopštila je da će u novembru izbaciti na tržište sledeću generaciju konzole za video igre "Plaj stejšen 5" (Play Station).

НОВИ ПЛЕЈСТЕЈШЕН 5: У новембру за 400 и 500 долара

Foto: Tanjug/AP

Japanska kompanija je saopštila da će nova generacija konzole koštati 499,99 američkih dolara za verziju sa disk drajvom i 399,99 dolara bez drajva, preneo je Rojters.

Nova konzola će se 12. novembra pojaviti na tržištima SAD, Japana, Kanade, Meksika, Australije, Novog Zelanda i Južne Koreje, dok će u ostalim delovima sveta biti dostupna sedam dana kasnije - 19. novembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠARAPOVU LJUBIO OVAJ POZNATI SRBIN: Maša umalo postala srpska snajka - čak birala i venčanicu (FOTO)