Za njih pandemija ne postoji: Četiri žene i dva muškarca prekinuti u orgijama u jednom bordelu dok je trajao policijski čas u Madridu

Novosti Online

četvrtak, 26. 03. 2020. u 18:03

За њих пандемија не постоји: Четири жене и два мушкарца прекинути у оргијама у једном борделу док је трајао полицијски час у Мадриду

Depositphotos

Španska policija pronašla je šest osoba koje su navodno imale orgiju u bordelu u Madridu tokom policijskog časa zbog korona virusa
Španska policija pronašla je šest osoba koje su navodno imale orgiju u bordelu u Madridu tokom policijskog časa zbog korona virusa.

Policija u glavnom gradu Španije potvrdila je da su u stanu pronašli šest osoba dok su organizovali orgije u jednom bordelu.

Prema lokalnim medijima, nekoliko komšija u zgradi pozvalo je policiju da se žale zbog ljudi koji ulaze i izlaze iz stana i puštaju glasnu muziku.

Izveštaji kažu da je policija ušla u stan u subotu i pronašla četiri žene i dva muškarca koji su bili goli u spavaćoj sobi. Lokalne vlasti su takođe pronašli alkoholna pića svuda po podu.

Policija navodno sumnja da kuća funkcioniše kao bordel jer je samo jedna od žena bila registrovana kao stanarka u kući. Izveštaji tvrde da su lokalne vlasti podnele prijavu protiv stanara zbog kršenja propisa.

Ostalih pet gostiju prijavljeno je i zbog kršenja karantina koju je proglasila nacionalna vlada kako bi zaustavila širenje KOVID-19.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

tim

29.03.2020. 00:04

Dali mozete poslati broj telefona od tih zena???? Mogu biti u karantinu kod mene..!@!!