VETERINARKA HEROJ: Porodila ženu kraj puta i spasila dete (VIDEO)

Novosti Online

27. 05. 2019. u 23:07

ВЕТЕРИНАРКА ХЕРОЈ: Породила жену крај пута и спасила дете (ВИДЕО)

Print screen

Vari Limrungsuko iz Tajlanda obavestili da se jedna žena porađa pored puta nedaleko od klinike u bankoškom predgrađu Taling Čan posle čega je brzo reagovala i proslavila se
TAJLANĐANKA Vari Limrungsuko postala je herojina u svojoj zemlji nakon što je ispred svoje veterinarske klinike porodila ženu i spasila njenog sina, koji isprva nije disao.

Tokom popodnevne nedeljne smene, dok je pregledala ljubimce svojih mušterija, obavestili su je da se jedna žena porađa pored puta nedaleko od klinike u bankoškom predgrađu Taling Čan.

Pročitajte još: Mladić spasao dete koje je palo sa petog sprata

Kada je došla do majke videla je da se žena već porodila, ali da dete nije prodisalo i da je telo već počelo da dobija ljubičastu boju.

Uzela je dete i počela da mu masira grudi, a onda i odnela u kliniku.

Pomoću šprica je otvorila bebine disajne kanale, da bi potom počela sa kardiopulmonalnom reanimacijom, koja je urodila plodom.

Pročitajte još: NEVEROVATAN PRIZOR: Rođena “beba u balonu” (FOTO)

Dete je glasno zakmečalo, a onda i nastavilo samo da diše.Čitav događaj je snimljen i podeljen na Fejsbuku, a snimak je pogledan već pet miliona puta.Hrabra veterinarka rekla je da nikada nije mislila da će joj se ovako nešto desiti, ali da u trenucima dok je pokušavala da spasi dete nije imala nikakve sumnje da treba da pokuša sve da mu pomogne.

„Veterinarka sam već 10 godina i oduvek lečim životinje. Nikada nisam mislila da će mi se ovako nešto desiti. Ovo je prvi put da sam spasila čoveka“, objasnila je Vari.

(rts.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije